Taşımalı Eğitim Blog

Taşımalı Eğitim de neler mi var

Taşımalı Eğitim web sitesi ve Uygulamasını kullananlar bu uygulamanın nereden yapılma ihtiyacı duyulduğu ve neler yapıldığı konusunda merak ettiklerini biliyoruz.

bir yılda yaklasık 5bin sosyal medya takipcimiz ve 1200 civarında firma üyemizle sektörde iyi bir yer edindiğimize inanıyoruz.

Uygulama neden yapıldı?

Taşımalı Eğitim sektöründe 1997 yılından bu yana edindiğimiz tecrubelerle sektörün standartlarını oluşturmak sahipsizliğini ortadan kaldırmak iş alımlarında adaletsizliği önlemek amacıyla yola cıktık.

ilk olarak Yaklaşık Maliyet hesaplama sistemleri ile ile yanlış hesaplama yaparak doğru teklif veremeyen firmalara yardıcı olmak adına hesaplama sistemimizi geliştirdik. ne gerek var excel ile biz bunu yapıyoruz yada içeriden fiyatları alıyoruz diyenleri duyar gibiyiz. halbuki kurumsal firmalar asla içeriyle yada dışarıyla uğrasmazlar profosyonel çalışırlar

bizde profosyoneller için sistemimizi kullanıma actık. hesap makinası yada excel deki hataları kaydırmaları ortadan kaldırarak doğru sonuc elde edebileceğiniz sistemimiz suanda tüm türkiyede ki firmalar tarafından kullanılıyor.

bu hizmeti aktif ettikten sonra birçok talep geldi asıl amacımızın birlik beraberlik olduğunu, bu sektörde birinci önceliliğimiz olduğunu bilin istiyoruz. bunun beraberinde sektör ihtiyaclarınıda toplayarak birlik olmanın gerekliliğini üzerimize düştüğünce yapmaya ihtiyacları görmeye yönelik hizmetler vermeye çaba gösteriyoruz.

Taşımalı Eğitim Hangi Hizmetleri veriyor?

Bu sektörde tamamen ücretsiz vermek odağındayız. tüm hizmetlerimiz ücretsiz olmakla birlikte Maliyet hesaplama ve sunucularımızı zorlayacak uygulamalardan yıllık sunucu ve yazılım geliştirme maliyetlerimizi cıkaracak kadar cüzi ücretler talep ediyoruz. aslında hiç ücret almıyoruz ücretsiz üyelik açıp burada kullanabileceğiniz hizmetleri göreceksiniz işte son geliştirdiğimiz ürünler

Uygulamalar

Masaüstü uygulama(websitemiz üzerinden indirebilirisiz)

Mobil Uygulama(play storede indirebilirsiniz taşımalı eğitim yazarak arayabilirsiniz)

Paylas