Taşımalı Eğitim Blog

Servis Konum hizmeti ücretsiz veli uygulaması

Okul servis konum hizmeti bilindiği ve piyasada gözlemlediğimiz kadarıyla sadece konum hizmeti değil uyarı servisleri olarakta hizmet vermektedir

öğrencinizin servisi geldimi yaklaştımı, uzaklaştımı nerede daha önce nerede saat kaçta almış gibi birçok sorunları ortadan kaldırılmak için bazı servis konum hizmetleri verilmektedir.

bunların en önemlisi ürünün ücretsiz olması ve kaliteli olmasını kullanıcılar beklentileri arasına almaktadır.

biz şunu ifade edelim hiç bir ürün ücretsiz olmaz olamaz olması için kaynağının bir yerden karsılanıyor olması gereklidir. fakat serviskonum.com web sitesinde velilerin uygulaması artık ücretsiz. veliler bu uygulamayı indirip kendilerinin atandığı servisleri listeyelebilir anlık takip edebilir uyarı alabilirler.

serviskonum.com ayrıca size uygun ve kaliteli servis bulmanıza olanak sağlar. nasıl mı? servis bul özelliğini tıklayan veliler ilgili konumundan gecen serviscilere bildirim gider. bilgidirim giden servisci teklif gönderir veli kabul ettiğinde servisci kendine direk olarak atamış olur.

servis konum kullananlar araçların üzerindeki barkoddan ilgili aracı anlık takip edebilir bilgilerini söförünü listeleyebilir.

indirmek için serviskonum.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paylas