Taşımalı Eğitim Blog

Okul servis Konum takip sistemi nereden alınır

Okul servis takip konum sistemi dolap markası gibi arastırıp alacağımız bir sistem değildir. ilk olarak alacağınız sistem kurumsal ve bu işi gerçekte tecrübe edinmiş bir yerden alınması gereklidir.

günümüzde birçok araç takip sistemleri olsada servisler için takip sistemleri adında cıkarılsada aslında gerçek manada bu işi yapmadıkları hizmeti almaya başladığınızda anlarsınız.

Nelere Dikkat etmeyiliz okul servisi takip sisteminde

İlk olarak verileriniz nasıl korunuyor buna bakmanız gerekiyor ikinci olarak kurumsallıktan bir haber olmayan bir firma tercih etmeniz gerek 3. olarak gercekten bu işi yapan birisi olması gerek yani siz bir yazlım firmasından bu hizmeti alabilirsiniz ama yazılım firması bunu ancak yazılım alanında geliştirebilir sektörün gelişmelerini sizin kadar takip edemez

ihtiyac odaklı olması gerek ihtiyac odaklı derken bir iş hersey için yapılmaz hersey için yapılan iş hiç birsey için yapılmamış demektir. burada okul servisi takip sistemi dediğinizde asıl işin takip sistemi değil okul öğrencilerinin veya servis personelinin takip ve analizini yapan bir sistem olmalı

Felsefe Et Kasaptan Sebze Manavdan alınmalı? siz bir markete gittiğinizde ette vardır ama sebzede ama sadece vardır . lezzeti o işi yapan ve çeşitliliğini artırmış bir kasap veya manav dan aldığınız ürün kadar olmaz

takip sistemleri aslında herbiri aynı mantıkla çalışır fakat bu mantık ne kadar iyi kurgulanırsa o kadar bu iş gerçekci sonuclar verir düşünün kasapta et keser normal bir bireyde ama kasap etin neresini nasıl keseceğini hangi bölümünden ne yapılması gerektiğini daha iyi bilir. burada bu işi yapan birisi aynı zaman da işi nasıl yapılması gerektiğini iyi bilmesi gerekir.

İkisi Bir arada takip hizmeti varmıdır?

peki hem okul servisi işi yapan hemde yazılım mimarisini iyi bilen tecrübe sahibi bir örnek varmıdır?

bu soruya söyle yanıt vermek istiyoruz. ben biz dili kullanmak bu yazıyı okuyanlarda reklammış algısı uyandıracağını biliyorum. fakat bunu anlatmak buraya yazmam gerekiyor.

1997 yılında Taşıma sektörüne adım atan ve kurumsallaşarak 2010 yılında köklü bir firmaya dönüşen lider firmalardan birisi olarak ekipçe ihtiyac odaklı çözümler üretmek için yazılım ve arge gurubu oluşturan bir firmanın servis konum adı altında yıllarca emek vererek araştırarak. bu hizmeti verdiğini sizlere sadece yazıyorum araştırmasını siz yapın istiyorum.

Servis Konum Ne iş yapar

Okul servisleri, Personel servisleri, yolcu transferleri, turizm alanındaki turist gezileri gibi Yolcu taşıma alında çözümler üretmek için Şoför, Veli, Yolcu, Firmalar, Okullar, Oteller, Hastaneler gibi bir çok alanda sadece servis takip ve uyarı sistemlerine odaklanmış projesi teknokentte önkulaçkada olan bir yazılım sistemidir.

Yazılım gurubu Türkiye’nin en iyi firmalarında ve devlet kurumlarında çalışmış yazılım mimarisini iyi bilen kişiler tarafından oluşturulmuş, Taşımacılık alanında tecrübelerle koordine olarak geliştirilen ve geliştirilmeye devam eden bir sistemler bütünüdür,

web sitesini ziyaret ederek daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz.

Web sitesi için tıklayın

Servis konum öğrenci ve personelin hayatını kurtarıyor

Paylas