Taşımalı Eğitim Blog

Öğrencim nerede, okul servisi konumu nasıl takip edilir

Tüm veliler Öğrencim nerede, okul servisi nerede kaldı, suan hangi konumda bunları sürekli olarak soruyordur. velilerin en büyük sorunu servis saat kacta gelecek, bugun gec mi kalacak, ne zaman burada olacak, bu soruları sizin için araştırdık.

bu soruların çözüm yolu aslında takip sistemi ve velilerin bilgilendirilme sisteminden geciyor. Dünyada bunların araştırmalarını yaptığımızda onlarca çözüm noktası oluşturulmuş. özellikle hindistan ingiltere abd gibi ülkelerde bi hayli yoğun kullanılıyor. ülkemizdede bazı sistemleri araçlara entegre ederek bu sistemi kullandırıyorlar.

peki bu sistemler nasıl çalışıyor. birinci yöntem araca takılan konum takip cihazı ile anlık konumunu bir sunucuya aktaran ve oradan da velilerin telefonlarına bilgilendirme yapan bir sistem bu biraz atıl kaldı. hemde pahalı bir yöntem.

yeni nesil teknolojiler ile bu çok daha kolay mobil uygulama ile şoför veya hostesin telefonu aracılığı ile servis başlatılır anlık konum sistem gönderilir. yine baska bir uygulama ile bu konum sistemden gelen verilerle takip edilir. aslında bir çok kayıt bu aracılıkla tutulabilir.

örneğin arac saat kacta eve yaklasmış kacta ayrılmış kacta okula gitmiş kacta oradan ayrılmış. bunların tümü kayıt altında tutulabilir.

peki bunu nasıl kullanabilirler. taşımalı eğitim bu sorunu analiz edip sizin için üniversiteler bazında araştırma yaparak hem güvenilir hem maliyetsiz. hemde yerli ve milli olan bir sistem geliştirdi. okul servis takip sistemi ile bu sorunu ortadan kaldırdı.

sistemi hem ücretsiz kullanıyorsunuz hemde bilgileriniz gizli kalıyor. bunu hemde biz yapıyoruz. yani “et kasaptan sebze manavdan alınır” sloganı ile girdiğimiz bu yolda serviscilerimizin tüm ihtiyaclarını görmeye adadık be bu sistemi size ücretsiz kullandırma kararı aldık.

detaylı bilgi için 0532 777 34 99 numarayı arayabilirsiniz.

Paylas