Taşımalı Eğitim Blog

Minibüs ilanları için Mibibus Pazarı açıldı

Minibüs pazarı minibüs ilanları yayınlamak alıp satmak için kurulan, ücretsiz platformdur. Özellikle terme ilçesinde yoğun olarak yer alan minibüs alım satım yapan firmalar kendilerine özel yapılan sayfalardan birhayli memnunlar.

Mobil Uygulama üzerinden hızlı ve kolay ilan verilebiliyor. ayrıca anlık iletişim yöntemleri ile herhangi bir ek ücret ödemeden kullanıcılar iletişime gecebiliyor. kurumsal ve bireysel tüm hesaplar ücretsiz acılabiliyor. ücretsiz ilan vermeye başlanıyor.

Terme Minibüs pazarında önder

Terme ilçesi minibüs alım satımında lokomotic görevi üstleniyor. ikinci el minibüs alım satımında önde gelen ilçede alım satım yapan 100 civarında galeri var.

minibüs pazarı herhangi bir platforma bağlı olmadan tamamen bağımsız geliştirilen ilan verenlerin almak isteyenlere anlık bildirim sağlamasıyla etkileişimi yüksek bir platfordur.

Hemen Kur ilan ver satış yapmaya başla! aşağıdaki barkodu okutarak hemen kurulum yapabilirsiniz ayrıca www.minibuspazari.com websitesini ziyaret ederek ilan verebilir ilanları inceleyebilirsiniz

Phone screen mockup psd hand holding digital device

Paylas