Taşımalı Eğitim Blog

Ekap sınır değer hesaplama nasıl yapılır

Ekap sınır değer hesaplama nasıl yapılır hususundaki fast araştırmalarımız sonucunda sizlere güzel bir makale hazırlamaya çalıştık. hesaplamayı nasıl yaparız

Sınır değer ;

SINIR DEĞER OTOMATİK HESAPLAMA SAYFAMIZ İÇİN BUYURUN

olmak üzere iki kategoride değerlendirilir. bunun için ilk olarak yapmamız gereken hangi kategoride sınır değer hesaplayacağız.

kategorimizi belirledik sonra yine üc kategoride değerlendireceğiz.

Bu kategorilerin biz 2018 sonrasını alacağız yani güncel olanı. şimdi ise yapacağımız bir şey var kırım miktarını belirlemek

Ekap sınır değer hesapla

Kırım Yüzdeleri kactır?

Kırım yüzdesi girdiğiniz ihalenin kategorisine göre belirlenir. buna göre;

İhale Konusu ve acıklamasıKullanılacak Katsayı
Araç Kiralama0.84
Bilgisayar Sistemlerine Yönelik Hizmetler0.83
Malzemeli Yemek0.82
Mühendislik Hizmetleri0.78
Sigorta Hizmetleri0.80
Diğer Hizmetler0.80

Şimdi kategorimizi belirledik. geldik hesaplamaya.

ilk olarak yaklaşık maliyeti hesaplayalım bunun için yaklasık maliyet hesaplama sayfamızı kullanabilirsiniz.

Hesaplama şu ekilde yapılıyor verilen tekliflerin yaklaşık maliyet üstünü eliyoruz. alt sınırdan yüzde 60 ınının üstünü alıyoruz ve toplayıp gecerli maliyete bölüyoruz

Şimdi teklifleri sırasıyla toplayalım örnek olarak yaklaşık maliyetiniz 1000 tl ve 3 teklif veren var bunlardan birtanesi 1200 birtanesi 950 bir taneside 550 versin.

1200 veren üstte kalır 550 verende yüzde 60 sınırına takılır hesaplamaya alınmaz (1000+950)/2 ve bu cıkan rakamın yüzde 84 ü sizin alt sınır değerinizdir.

daha önce olsaydı eğer yani 2017 ile 2018 yıllarında olsaydı bu oranlar değişcekti. örneğin yuzde 84 tü şimdi yüzde 86 yani sınır değer biraz daha asağıya cekilmiş oldu. buna göre yapılan hesaplama bu şekildedir. sınır değer hesaplama sayfamızı sizin için yapıyoruz.

biz genel olarak hesaplama yaparken yaptığımız yanlışlık yaklasık maliyet üzerinden verilen kırımlı teklif. burada herkesin verdiği teklifleri göz önünde bulundurmadan tekliflerimizi yapmayalım. ekap eşik değeri hesaplama ile ilgili sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

Paylas